Skip to main content

Commissies en/of werkgroepen binnen de Huurdersorganisatie, de Huurdersvereniging Noord-Limburg

De volgende commissies of (tijdelijke) werkgroepen wordt meegewerkt binnen de Huurdersorganisatie, de Huurdersvereniging Noord-Limburg. Dit zijn allemaal vormen van huurdersparticipatie, huurdersbetrokkenheid.

 1. Afdelingscommissies (gemeenten Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas). Hierin zijn actieve huurders/leden/vrijwilligers van de Huurdersorganisatie in vertegenwoordigd.

 2. Bewonerscommissies (gemeenten Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas). Hierin zijn huurders/leden/vrijwilligers van de bewonerscommissies aangesloten bij de Huurdersorganisatie in vertegenwoordigd.

 3. Kascontrolecommissie. Hierin zijn drie huurders/leden/vrijwilligers van de Huurdersorganisatie in vertegenwoordigd. Bovendien wordt er van ieder jaar een jaarrekening met accountants-/samenstellingsverklaring opgemaakt.

 4. Public Relations commissie. Hierin zijn huurders/leden/vrijwilligers van de Huurdersorganisatie in vertegenwoordigd. Zij maken gebruik van interne en externe communicatie om huurders/leden, derden te informeren over de organisatie van de Huurdersorganisatie.

 5. Klachtencommissie. Hierin zijn huurders/leden/vrijwilligers van de Huurdersorganisatie in vertegenwoordigd die klachten van huurders/leden in behandeling nemen die zij ontvangen hebben over de dienstverlening van verhuurder Wonen Limburg.

 6. Werkgroep (keten)samenwerking

 7. Werkgroep Vastgoedontwikkeling en sociale huurvoorraad

 8. Werkgroep Betaalbaarheid en bereikbaarheid

 9. Werkgroep Wonen, zorg en bijzondere doelgroepen

 10. Werkgroep Leefbaarheid

 11. Werkgroep Duurzaamheid

Bezoekers aantal

We hebben 148 gasten en geen leden online