HUURDERSVERENIGING  NOORD-LIMBURG
Afdelingen Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas
Openingstijden: dinsdagochtend en donderdagochtend van 09:00 – 12:00 uur (bezoekers alleen op afspraak met het verzoek een mondkapje te dragen in de publieke binnenruimte).

Contactmogelijkheden
Ons bezoek- en postadres is aan de Bergweg 4, 5801 EG te Venray.

Telefonisch en per mail zijn wij te bereiken via ons Secretariaat gedurende onze openingstijden via het telefoonnummer 0478-584502.

Wanneer u buiten kantoortijden telefonisch contact opneemt dan verzoeken wij u de voicemail in te spreken en duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk telefonisch benaderen.

Afspraak maken
Via onze bovengenoemde contactmogelijkheden kunt u tijdens onze openingstijden een afspraak met ons maken via ons Secretariaat