HUURDERSVERENIGING  NOORD-LIMBURG
AFDELINGEN VENRAY, HORST AAN DE MAAS EN PEEL EN MAAS
Openingstijden: Dinsdagochtend en donderdagochtend van 09:00 – 12:00 uur. Met uitzondering van zon- en feestdagen.

Contactmogelijkheden
Ons bezoek- en postadres is aan de Bergweg 4, 5801 EG te Venray.

Telefonisch en per mail zijn wij te bereiken via ons Secretariaat gedurende onze openingstijden via het telefoonnummer 0478-584502.

Wanneer u buiten kantoortijden telefonisch contact opneemt dan verzoeken wij u de voicemail in te spreken en duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk telefonisch benaderen.

Afspraak maken
Via onze bovengenoemde contactmogelijkheden kunt u tijdens onze openingstijden een afspraak met ons maken via ons Secretariaat

Zomervakantie 2022

De Huurdersorganisatie, de Huurdersvereniging Noord-Limburg is gesloten en niet bereikbaar in de periode van 25 juli 2022 tot 22 augustus 2022 vanwege de zomervakantie.
De bestuursleden en overige vrijwilligers van de Huurdersorganisatie genieten dan van hun welverdiende vakantie. Graag zijn wij u weer dienstbaar na onze vakantie. Graag tot dan!