Heeft u een klacht m.b.t. volkshuisvestelijke onderwerpen op het gebied van uw huurwoning die u huurt van woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent? 

Stap 1

Voordat u een klacht over u onvrede van uw huurwoning van woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent bij ons kenbaar maakt, is het belangrijk dat u dit in eerste instantie zelf kenbaar maakt bij uw woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent. 

Stap 2

De Huurdersvereniging Noord-Limburg heeft de rechtsvorm van een vereniging. Dit betekent dat wij dienstverlening bieden aan onze leden. U bent lid van de vereniging voor slechts € 6,00 per jaar (betaling via automatische incasso). Een lid kan gebruik maken van onze dienstverlening. U kunt lid worden door dit telefonisch aan te geven, dan sturen wij u vervolgens een lidmaatschapsformulier. Ook kunt u zich digitaal (via onze website) als lid aanmelden of een afspraak plannen op ons kantoor tijdens onze openingstijden en dan maken wij dit gelijk ter plaatse met u in orde. 

Stap 3

Meld ons wat het probleem is waar u tegenaan loopt en waar u ontevreden over bent over de dienstverlening van uw verhuurder, woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent.

Geef ook aan wat u graag ziet als oplossing. Met deze informatie gaan wij naar uw verhuurder en proberen wij te bemiddelen in het (juridisch) geschil. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken omtrent uw klacht. 

Via onderstaand formulier kunt u uw klacht melden als u de drie stappen heeft uitgevoerd. Eerder kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen. Als wij u klacht ontvangen, bevestigen wij dit en houden u op de hoogte.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Correspondentie met woningcorporatie Wonen Limburg c.q. Wonen Limburg Accent

Ongeldige invoer

Foto’s van uw klacht of overige bijlagen die belangrijk zijn voor de klacht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bezoekers aantal

We hebben 1525 gasten en geen leden online

Ontworpen door HV-NL. Alle rechten voorbehouden.